Посета на ученици од ООУ „Гоце Делчев“ – Свети Николе

Денес во посета на нашата противпожарна станица ни беа ученици од ОOУ „Гоце Делчев“. На денешната посета беа запознаени со професијата Пожарникар-спасител, со какви ПП возила располагаме и каква техничка опрема се користи при различни видови на интервенции.
Пожарна Свети Николе

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo