Посета на дечињата од ЈОУДГ „Рахилка Гонева“ Свети Николе

По повод 20- ти Мај, Денот на пожарникарите, денес 19.05.2023 година, дечињата од ЈОУДГ “Рахилка Гонева” Свети Николе за прв пат беа во посета на новата противпожарна станица каде што имаа прилика да ја разгледаат нашата противпожарна станица, а воедно им беше презентирана опремата и возилата со кои што располага нашата противпожарна единица.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo