УЧЕСТВО НА ВЕЖБА

(17.05.2024) Вежба – претрага и извлекување на повредено лица во пожар во куќа. Обучен центар „Fireaid GMT“ Саутемптон, Англија
 

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo