Работна посета на Лондонската противпожарна бригада (London Fire Brigade)

(14.05.2023) Посета на лондонската противпожарна бригада (London Fire Brigade), поточно противпожарната станица „Сохо“ (Soho Fire Station) во централен Лондон која се смета за станица со најмногу интервенции. Посета и на противпожарната станица „Ламбет“ (Lambeth Fire Station) која се смета за една од најстарите противпожарни станици во Лондон во чии состав имаат специјален тим и противпожарни бродови за интервенции и спасување во вода.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo