Донирана пинг-понг маса за ТППЕ Свети Николе

(18.03.2023) Голема благодарност до нашиот сограѓанин Кристијан Милевски за донираната маса за пинг-понг.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo