Официјално примопредавање на противпожарно возило

Денес, 23.12.2022 година на свечено примопредавање во општина Кавадарци, Територијалната противпожарна единица Свети Николе го обнови својот возен парк со 1 противпожарно пратечко возило марка FORD 1833 со носивост од 6.000 л вода со комплетна техничка опрема, обезбедено преку Министерство за локална самоуправа, Вардарскиот плански регион и Бирото за регионален развој на Република Македонија.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo