Противпожарни Возила

 

  1. МОДЕЛ: FOTON TUNLAND 7

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 2023 г.

ЕКИПАЖ: 1+4

НОСИВОСТ: нема

НАМЕНА: Теренско возило, 4х4 за пожари на отворен простор

2. МОДЕЛ: DENNIS SABRE

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 2000 г.

ЕКИПАЖ: 1+5

НОСИВОСТ: 1.800 л.

НАМЕНА: Навално возило

3. МОДЕЛ: VOLVO FL 6 14

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 1988 г.

ЕКИПАЖ: 1+5

НОСИВОСТ: 1.800 л.

НАМЕНА: Навално возило

4. МОДЕЛ: FORD 1833

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 2022 г.

ЕКИПАЖ: 1+2

НОСИВОСТ: 6.000 л.

НАМЕНА: Пратечко возило-цистерна

5. МОДЕЛ: ТАМ 170

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 1982 г.

ЕКИПАЖ: 1+2

НОСИВОСТ: 6.000 л.

НАМЕНА: Пратечко возило-цистерна, 4х4 за пожари на отворен простор

6. МОДЕЛ: FAP 1921

ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО: 2001 г.

ЕКИПАЖ: 1+2

НОСИВОСТ: 7.500 л.

НАМЕНА: Пратечко возило-цистерна

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo