Ден на пожарникарите 2024

По повод 20-ти Мај – Денот на пожарникарите во Република Македонија, денес дечињата од ЈОУДГ “Рахилка Гонева” Свети Николе беа во посета на нашата противпожарна станица каде што имаа прилика да ја разгледаат нашата противпожарна станица, а воедно им беше презентирана опремата и возилата со кои што располага нашата противпожарна единица.
Честит 20-ти Мај – Денот на пожарникарите во Република Македонија

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo