Посета на ученици од ООУ „Кирил и Методиј“ – Свети Николе

Денес во посета на нашата противпожарна станица ни беа дел од учениците од 7-мо одд од ООУ „Свети Кирил Методиј“. На денешната посета беа запознаени со професијата Пожарникар-спасител, со какви ПП возила располагаме и каква техничка опрема се користи при различни видови на интервенции.
 
Пожарна Свети Николе

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo