Набавка на ново теренско возило

После 3 децении, денес, Територијалната противпожарна единица Свети Николе го обнови својот возен парк со 1 теренско возило преку сопствени финансиски средства на општината, кое ќе се користи за побрз и поефикасен одговор на секој предизвик за зачувување на животната средина и материјалните добра, а пред се животот на граѓаните и нивните имоти.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo