Донирани 2 ЛЦД телевизори за ТППЕ Свети Николе

Денес 08.02.2023 г беше предадена донацијата која се состои од 2 ЛЦД телевизори наменета за нашата противпожарна станица. Голема благодарност до општествено одговорната компанија Mozzart Bet Makedonija за горенаведената донација.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo