Кампањата за подигање на свеста за рак на дојка.

Денес Свети Николе е во розево. Територијалната противпожарна единица Свети Николе заедно со ДПД – Свети Николе денес (15.10.2022) учествуваше во кампањата за подигање на свеста за рак на дојка. Раната детекција е клyчна, правете превентивни прегледи и самопрегледи.

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo