Технички интервенции

20.07.2023

Поради високите температури и во текот на вечерните и ноќните часови, минатата вечер но и вечерва, се изврши перење на главните улиците низ градот.
Воедно, Ве известуваме дека и во наредните денови по 23:00 часот ќе се продолжи со истите активности.
 

Следете нѐ на Фејсбук

Opstina Sveti Nikole
Opstina Lozovo